In Memoriam ...

Gyászol a lengyel nép....

Kontaktok

Otthonunk ...

... gondolatok ...

"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."

Címkék

arab (1) barát (6) család (11) csodálatos (6) éghajlat (1) első (6) film (2) gondolatok (10) gyerek (3) háború (2) hernád (1) kávé (1) keane (2) klíma (1) konyha (3) kultúra (5) kütyü (3) lakás (1) magyar (1) magyarok (2) műemlék (1) munka (1) nők (6) oktatás (4) radiohead (1) repülő (3) szeretet (21) talk talk (1) társadalom (8) technika (7) természet (1) tudomány (6) vers (14) zene (12)

Látogatók száma

Hmm,.. miért nem? S ha igen, miért nem?

2011.09.04. 11:35 :: Alniyat

Vers fogyasztó vagyok, olykor egy-két gondolatot magam is leírogattam, bár nehezen nevezhetők verseknek.
Mostanában egyáltalán nem írok, s még olvasni is csak épp hogy. Gondolkodásra késztetett, hogy mi történt, miért nem érzek rá kedvet.

Mélyégben kutakodva, talán valóban létezik az a meg nem nevezhető valami, amit ihletnek, múzsának, az érzések forrásának nevezhetünk. Ezen források hozzák a felszínre a mélyből azokat az érzelem gombolyagokat, melyeknek egy-egy szálacskáját megfogva, s legombolyítva, alakulnak ki agyunkban a gondolatok. Azok a "keletkezmények" - na nem költemények még :) -, melyek másokban is elindíthatnak hasonló érzéseket. Olvasva bennünk is feldereng valami hasonló érzés, mint amikor az alkotója lejegyezte, abban a bizonyos állapotban.

Most ez hiányzik belőlem. De miért?

Kezd lesüllyedni a mélybe, ahol volt, ahová újra visszakerül. Valami felhozta egyszer, valaki kisegítette, s picit kinyílt, világra pillantott és repdesett. Most szépen visszakerül oda, ahol semmi nem bánthatja, s ha majd megint itt lesz az a valaki, akinek megrezdül, talán újra repül.

Egyszer,... talán.

Alniyat

Szólj hozzá!

Címkék: szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://alniyat.blog.hu/api/trackback/id/tr973201657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...