In Memoriam ...

Gyászol a lengyel nép....

Kontaktok

Otthonunk ...

... gondolatok ...

"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."

Címkék

arab (1) barát (6) család (11) csodálatos (6) éghajlat (1) első (6) film (2) gondolatok (10) gyerek (3) háború (2) hernád (1) kávé (1) keane (2) klíma (1) konyha (3) kultúra (5) kütyü (3) lakás (1) magyar (1) magyarok (2) műemlék (1) munka (1) nők (6) oktatás (4) radiohead (1) repülő (3) szeretet (21) talk talk (1) társadalom (8) technika (7) természet (1) tudomány (6) vers (14) zene (12)

Látogatók száma

Választani kell,.. Magyarok....

2009.03.26. 23:02 :: Alniyat

A csuda vigye el!

Néha azon kell morfondíroznom, hogy valóban vannak MAGYAROK, akik nem magyarok?

Miért vannak olyanok, akik ennyire szűklátókörűen, ennyire zsebrejátszóan gondolkoznak? Miért hiszik a magyart birkának, mikor nem az?
Tele vagyunk erővel, önbizalommal, megbecsüléssel, csak épp, ezeket a tulajdonságainkat szépen, apró lépésekkel el akarját nyomni, el akarják tiporni, le akarják söpörni.

NEM VAGYUNK BIRKÁK!

MAGYAROK VAGYUNK, akik azt akarják, hogy végre tiszta víz kerüljön a pohárba.
Miről van szó?

Választani kell, s nem annak a szűk rétegnek, amelyik már bebizonyította, hogy alkalmatlan arra, amira annak idején mandátumot kaptak, hanem végre nekünk kell újra mandátumot adni azoknak, akiket a többség akar. Lássuk be, vannak itt páran a közös brancsból, akiknek jó pár év alatt csak annyi tellett a tudásukból, hogy elszúrják a jövőnket. Merre is jutottunk?
A KÖZÉPKORBA.

Sikerült egy viszonylag stabil állapotból a sötét középkor kellős közepére toppannunk.
Gratulálok az ELKÖVETŐKNEK!

Ne mutogassanak, Kérem NE!
Ők voltak hatalmon, minden nekik kedvezett, minden a kezükben volt és elszúrták. Most akkor miért hiszik, hogy LEGITIMEK?

NEM AZOK!

Hagyják a Magyart Választani, hagyják, hogy haladjon a sorsunk arra, amerre mi akarjuk.

NEHÉZ LESZ!
Nehéz lesz?
Tudjuk!

Tudjuk, hogy most igen szűkös idők jönnek, s azt is tudjuk, kinek köszönhetjük, de ennek el kell jönni,.. nem később, MOST!

 

ENGEDJÉK, az Isten Szerelmére, mert nincs már idő!

Magyarok vagytok, Magyarok vagyunk, ... együtt kell léteznünk!

Szólj hozzá!

Címkék: társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://alniyat.blog.hu/api/trackback/id/tr901028190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...