In Memoriam ...

Gyászol a lengyel nép....

Kontaktok

Otthonunk ...

... gondolatok ...

"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."

Címkék

arab (1) barát (6) család (11) csodálatos (6) éghajlat (1) első (6) film (2) gondolatok (10) gyerek (3) háború (2) hernád (1) kávé (1) keane (2) klíma (1) konyha (3) kultúra (5) kütyü (3) lakás (1) magyar (1) magyarok (2) műemlék (1) munka (1) nők (6) oktatás (4) radiohead (1) repülő (3) szeretet (21) talk talk (1) társadalom (8) technika (7) természet (1) tudomány (6) vers (14) zene (12)

Látogatók száma

Szeretünk benneteket,... drága Hölgyek ....

2009.03.07. 23:22 :: Alniyat

A szavak újra cserbenhagytak, versemmel köszöntettem volna kedves hölgyeimet, s lám, nincs elég szó mit egymás mellé rakva a legszebb érzéseket tolmácsolhatnám.
Mit tudnék újat hozzá tenni ahhoz,mit évek, évtizedek alatt már oly sokan leírtak, a Hölgyek, Nők, Anyák nélkül, szívünk, lelkünk csonka volna,.. nem is élnénk,.. s gyönge árnyékok lennénk a Föld kies vidékén.
 

Veletek teljes életünk, tőletek vidám szívünk, nektek dalolnak gyermekeink, értetek dolgozunk, értetek élünk sokáig,... .
Álljon itt kedvenc költőm pár sora, talán híven adhatja vissza, miként érzek, érzünk értetek.....

"Te vagy a nő! Te nem vagy ember és nem közülünk való. A becézés és imádás új szavait találtuk ki érted, a halál új formáit, és szaggattuk az élet kereteit, hogy Te többet élhess. Hegyeket bontottunk le, hogy messzibb lássál. Kitaláltuk a telefont, hogy felhívhassad ágyadból a kedvesedet. Hajót csináltunk, hogy megállhass az esti szélben a jachton, lila fátylakban, kissé hunyorítva a szemed. Megépítettük a szibériai expresszt, mert hátha egyszer kedved lesz arra járni. Komoly nagy népek jogrendszert alkottak, hogy Te egyszer megtaposd. Isteneket faragtunk és hittünk, hogy érted megtagadjuk őket, s túl minden képén az Istenségnek, mellünket verve feléd tartottuk ajkainkat: Te vagy a Fény!"
  Márai Sándor

 
 

 Drága Hölgyek,..
  ... legyetek Boldogok!

Szólj hozzá!

Címkék: nők szeretet

A bejegyzés trackback címe:

https://alniyat.blog.hu/api/trackback/id/tr35988398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...