In Memoriam ...

Gyászol a lengyel nép....

Kontaktok

Otthonunk ...

... gondolatok ...

"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."

Címkék

arab (1) barát (6) család (11) csodálatos (6) éghajlat (1) első (6) film (2) gondolatok (10) gyerek (3) háború (2) hernád (1) kávé (1) keane (2) klíma (1) konyha (3) kultúra (5) kütyü (3) lakás (1) magyar (1) magyarok (2) műemlék (1) munka (1) nők (6) oktatás (4) radiohead (1) repülő (3) szeretet (21) talk talk (1) társadalom (8) technika (7) természet (1) tudomány (6) vers (14) zene (12)

Látogatók száma

Információs forradalom,.. ez az!

2010.04.11. 21:35 :: Alniyat

Ismét léptünk egy nagyot előre, miközben a választási

rendszerünk hamvába hull épp.

Technikai forradalom után információtechnikai forradalom következik, melyet már többször megénekeltek, de most Magyarországon is beköszöntött végre, s szépen le is amortizálta a rendszereket. A blog.hu, az index.hu haldoklik, nem bírja a nagy terhelést.

Állva hagyta a sebesség a megszokott technikai szintet.

Az RTL Klub nagy ötlete korszakalkotó, magam is vártam, hogy bejön-e, s ha jó lóra is tettek, a technika ördöge akadályozza, de nem állítja meg.

A magyar blog-társadalom kiforrt, sokan vannak, rengetegen adják tovább az információt, még többen olvassák, s mikor már a mobilon is megtehetjük, hogy kommentet, netalán bejegyzést írjunk, ki tart vissza, ha ezt akarjuk.
Információ éhségünk elérte a jelenlegi csúcsát. Az információt nem lehet visszatartani, megy a blogokra.

Itt volt már az ideje.

A mikroblogok is szépen küldik az infót, igaz korlátozottan, de haladnak.
Ezek általában a hangulat közvetítésére alkalmasak inkább, a komolyabb elemzéseket már a hagyományos blogok viszik. És viszik is rendületlenül.

Hajrá Magyarország, ez a Forradalom!

 

Alniyat SzJ

 

Friss hírek mandiner.blog.hu

 Ez is friss sardobalo.blog.hu

Ropogós vastagbor.blog.hu

 

És végre, eredmény: 23:10


Forrás: index.hu ,  www.valasztas.hu

FIDESZ, Kormányképes többség, a második forduló alapján 2/3-os többség lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alniyat.blog.hu/api/trackback/id/tr871913019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...