In Memoriam ...

Gyászol a lengyel nép....

Kontaktok

Otthonunk ...

... gondolatok ...

"Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál."

Címkék

arab (1) barát (6) család (11) csodálatos (6) éghajlat (1) első (6) film (2) gondolatok (10) gyerek (3) háború (2) hernád (1) kávé (1) keane (2) klíma (1) konyha (3) kultúra (5) kütyü (3) lakás (1) magyar (1) magyarok (2) műemlék (1) munka (1) nők (6) oktatás (4) radiohead (1) repülő (3) szeretet (21) talk talk (1) társadalom (8) technika (7) természet (1) tudomány (6) vers (14) zene (12)

Látogatók száma

Gondolatok a bizalomról ...

2010.05.13. 15:45 :: Alniyat

Vannak emberek, akik feltétlenül a bizalmukat adják, mert szívük mélyén álmodozók, a szeretet hírnökei. Könnyen adják, illetve bíznak másokban, pedig a bizalom ma igen drága portéka. Ki kell érdemelni. Kicsit sajnálom is, mert alapvető, hogy természetes velejárója a kölcsönös bizalom egy partnerségben.

Én szeretek bízni az emberekben.

Vajon, az emberek nem használják-e ki, hogy bizalmunkat adtuk, vajon nem lesznek-e ellenségeink, nem támadnak-e hátba. Nehéz gondolatok, nem lehetek biztos egyik válaszban sem.

Azt gondolom, hogy nincs olyan ember, aki az ellenségem lenne.
De van olyan, aki valamilyen oknál fogva képtelen elfogadni, megismerni a másik ember énjét, nem akarja elhinni, hogy tetteiben a tiszta őszinteség fakad. Nem bírja elviselni, hogy nem mindenek felett átgázolok a másikon, hanem partnerként ott vagyok mellette, segítem, hogy akarom az örömét, sőt vágyom, hogy neki is öröme teljen a jóban.

Vannak emberek, akiknek az élet nem adta meg a jók örömét.

Ez fáj, mert nem tudják milyen az igazi öröm, fáj, mert ezzel még sokaknak fognak fájdalmat okozni.

Akarjuk, hogy tudjunk bízni. Alap, s arra kell törekedni, hogy ne okozzunk csalódást, és olykor tudjunk bocsánatot kérni, megbocsátani.

Bizalmasan ..... *

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alniyat.blog.hu/api/trackback/id/tr982000353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...